Adakah aku blogger TEGAR?

Thursday, July 23, 2015

Kompilasi Cabaran20Hari

Assalamualaikum

Sedang mencari kembali mood update entry.  Kita panas pelan-pelan yerr...
Sebelum bercerita pasal raya kami, aku nak kongsikan semula kisah-kisah yang ada dalam Cabaran20Hari yang disertai baru-baru ni. 

Tak sempat nak update semuanya dalam link entry di fb atas kesuntukan masa membuat persiapan raya...miss la nak dapatkan hadiah saguhati. Takper la...yang penting aku dah sahut cabaran ni dan berjaya menyelesaikan mengikut masa yang ditetapkan. TEGAR tak??

adakah aku blogger tegar


Pada yang masih lemau masuk ofis, ofis lengang...jom throw back kisah-kisah yang aku kongsikan.


Selamat membaca...hehehe.....

You Might Also Like

2 comments

  1. SA sebelum raya ari tu dah siap semua entry cabaran tu dah...hehehe..

    ReplyDelete
  2. hihi. semua orag masih bercuti ofis pun krik krik kann

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook