Showing posts from 2018Show All
Stay Fresh Body Sparkling Mist Dan Pore Purifying Serum Cleanser Istimewa Daripada Althea

Wanita dan wangian memang tak boleh dipisahkan.  Tambah-tambahan wangian yang dihasilkan daripada bunga rose, memang suka sangat! Althea Stay Fresh Body Sparkling Mist , satu lagi produk dari Althea dengan kolaborasi bersama pel…

Getuk Ubi Kayu Selera Minum Petang

Getuk Ubi Kayu Selera Petang Keluarga Sekarang ni hampir setiap petang hujan. Bila hujan, tak bolehlah nak keluar `mengukur jalan'. Perut pun asyik lapar saja.  Anak-anakpun dah mula keluar masuk dapur cari makanan.  Kala…

Althea Milk Peel Cream Mask Best !

Kejutan demi kejutan dapat daripada Althea Korea ni.  Produk pulak best dan sesuai dengan kulit akak.  Bila ada produk baru rugi kalau tak cuba. Salah satunya ialah Althea Milk Peel Cream Mask , masker berasaskan protein susu se…

Hilangkan Letih Mata Dengan Anti Fatigue Eye Contour Gel

Kebelakangan ini memang jadual harian agak berterabur sikit terutama di ofis.  Hujung tahun, masing-masing nak habiskan cuti tahunan.  Inilah jadinya bila korang tak follow perancangan cuti tahunan korang.  Kalau tak luluskan ma…

Mudah Sangat Nak Sediakan Roti Daging Bakar

Lama tak menulis kat sini.  Maaf ye pada yang singgah sebentar kat sini, akak agak sibuk kebelakangan ini.  Bila berhari-hari tak update, nak mula semula kena carik mood balik.  Bila dah ada mood, kekangan tugas-tugas yang perlu…

Idea Menarik Hadiah Untuk Si Comel Daripada Lovingly Signed

Hadiah Hamper Menarik Untuk Si Comel Menerima kehadiran orang baru dalam keluarga memang dinanti-nantikan oleh setiap pasangan.  Bukan itu sahaja, rakan-rakan, keluarga pun akan turut teruja menerima kehadiran anggota baru d…

 WillKey™, Sistem Pendaftaran Wasiat Pertama di Malaysia, Memusatkan Pencarian dan Penyimpanan Wasiat Untuk Ketenangan Minda

WillKey™, Sistem Pendaftaran Wasiat Pertama di Malaysia Apabila insan tersayang meninggal dunia, soalan berkaitan yang sering ditanya, “Saya tahu arwah atau mendiang ada membuat wasiat tetapi di mana beliau menyimpannya?” B…

DIY Kolam Ikan Dan Tanaman Aquaponic

Dah lama teringin nak ada kolam ikan simple kat halaman rumah.  Halaman rumah tak besar mana tapi cukuplah untuk kami sekeluarga menghabiskan waktu petang sembang-sembang santai sambil tengok ikan berenang-renang berebut makanan…

Menu Campak-Campak Pun Sedap

Lama dah tak berkongsi gambar masakan dekat sini.  Tak ada yang menarik sangat pun, masak biasa-biasa setiap hari. Ikut mood juga.  Mood masak campak-campak.  Haha..dari kecil lagi akak biasa dengar kak long akak guna istilah ma…

Hindari Keluarga Daripada Kuman Berbahaya Dengan Rangkaian Permbersihan Diri Dettol  Profresh

Dettol Melancarkan Semula Rangkaian Pembersihan Diri Siapa yang tak kenal dengan jenama Dettol.  Dettol telah menjadi jenama antiseptik yang dipercayai semenjak tahun 1932 dan merupakan jenama antiseptik yang terkenal di selu…