97/2015 : Bukan Mudah Nak Senang.....

Monday, April 13, 2015

Bila berblog ...salah satu keperluan adalah mencari trafik yg tinggi kan?

Tak ramai yg berblog dengan tujuan sajer2 nak berblog...sedikit sebanyak keinginan tu mesti ada.  Tapi bukan senang nak tingkatkan trafik blog ni. Kena ada ilmu jugak. Apapun nak buat kena ada ilmu. Betul tak?

Terima kasih bebanyak pada team EFG yg banyak membantu. Sikit sebanyak bertambah jugak ilmu blogging aku...idak ler main post sembarangan ajer. Walaupun kekadang tercicir sikit tp geng EFG memang cepat membantu senior macam I ni...kehkehkeh....


berganding bahu


#gambar en google
#takdekenamengenadenganentry
#entrytestingilmubarudapat



You Might Also Like

8 comments

  1. kita kan paling remaja kat sana Azie, no worri be happi je kay hehe :)

    ReplyDelete
  2. kta saling tolong menolong kan kak azi =)

    ReplyDelete
  3. #EFGbukansembangKosong!!
    EFG terbaik!

    ReplyDelete
  4. keluarga alam maya yang best dan terbaikk..

    ReplyDelete
  5. #EFG is awesome!..yg penting jangan typo..hahah!

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook