Jangkaan tepat

Sunday, October 20, 2013

Pagi tadi aku ada update streamyx out kat rumah.
Tengahari tadi pi ambik anak kat sekolah saja pi ronda area jalan belakang rumah...bagai diduga kabel sudah kena curi daaa...
Hampeh betul la penyamun nih...rasa cam nak letak karen jer kat kabel tu biar korang kena. 
Nak buat apa pun tak boleh...broadband hijau ni bukannya kuat sangat signalnya kat sini...
Kena la tunggu sehari dua lagi...
Memang makan sumpahsajer penyamun tu hari ni...

You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook