Projek 6

Friday, October 12, 2012

Edisi terkini projek beading.
Dah lama betul tak update projek...bukan malas memang takde projek baru pun.
Ni pun dah berbulan2 aku simpan baju dia....buat sikit2...memang tak bermasa nak mengadap benda ni.
Hubby kata cukup2 la pasni jgn ambik tempahan lagi...aik  aik sir....memang dah tutup ambik tempahan dah.
Kalau ada tangan sotong tak per boleh la jugak buat kerja banyak2 dlm satu masa.....
Alhamdulillah dengan tangan 2 ni macam2 benda boleh dibuat dengan sebaiknya....:)

simple ajer....ni bawah baju....

memang tak sempat nak buat heavy2 pattern.....simple & sweet....(hehehe puji diri sendiri....)

yang ni di hujung lengan...simple jugak

Enjoy!!!!

You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook