Dahlia Biru

Thursday, December 10, 2009

Hangin chik la petang ni bila system buat perangai.....kena rileks sat...
Teringatkan jahitan yg chik la lum sempat update lagi kat blog. Chik la minat sungguh jahitan ni (hehehe..angkat bakul..) sbb rasa cam kena dengan color dan pattern yg dipilih.  Tuanpunya baju pilih pattern lain sikit tp chik la ubah sikit sbb tak nak bagi sama macam pattern pilihan asal...biar setiap baju ada kelainannya..hehhe..jahitan di bahagian hujung lengan dan bawah baju....

Baju kain kosong memang cantik bila dijahitkan manik2 dan labuci...terserlah keindahan persalinan ....tambah2 kalau persalinan lama yg di'upgrade'kan....

Ada lagi beberapa persalinan yg perlu chik la siapkan....maaf chik la pohon pada yg lama menunggu...atas keterbatasan masa dan idea ...selalu chik la tak menepati date line yg diberi.

InsyaAllah chik la cuba siapkan seawal mungkin.....












You Might Also Like

1 comments

  1. tul la bila kain kosong jahit manik..berseri seri jadinya baju ...

    cantik cantik..nanti nak jahit kat baju sufia lah

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook