Misi Menambah Follower

Thursday, August 31, 2017
Sepanjang minggu  bekerja dan melayan kerenah anak-anak, bila dapat berehat sebentar, memang best sangat.  Apa yang korang buat masa rehat ?  Akak biasanya bila hujung minggu sambil rehat-rehat bolehlah jalan-jalan kat blog blogger-blogger sambil cari-cari idea untuk entry blog sendiri.  Biasanya masa nilah nak follow blog-blog baru yang belum masuk senarai blog yang akak follow.

Hujung minggu kali ni cuti panjang pulak. Boleh guna kesempatan ni tambah rakan maya. Pada korang yang ada masa senggang, jomlah like, follow blog akak ni.  Nanti akak masuk lawat blog korang pulak.  Masa nilah nak sapa menyapa geng blogger sambil makan juadah raya.

Scroll kat bawah blog, cari ni...jangan lupa klik untuk follow. Tinggalkan link korang kat bahagian komen, nanti akak kunjung balas.

Misi Menambah Follower, blogwalking, tambah follower, googleplus




You Might Also Like


25 comments

  1. done follow

    robiahtul.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. selamat menambah pengikut baharu! Saya dah lama follow blog puan. TQ.

    ReplyDelete
  3. Cantiknya blog akak...

    Saya dah lama follow sini, hihi.

    ReplyDelete
  4. Sama lah.selalu weekend je ada masa blogwalking. Tp kadang tu xsmpat jugak.hee

    Salam aidiladha. 😊

    ReplyDelete
  5. dah jadi follower blog akak dah. Selamat hari raya aidiladha sis :D

    ReplyDelete
  6. pernah dulu my followers ramai sangat.. almost touched 2K masa tu.. but all the sudden dia hilang dan hilang.. sampai lah ke angka di atas.. nak bertambah tu susah sangat.. akhirnya akak jadi dont care. suka hati lah ko belalang.. sebab some of the readers here, adalah my silent readers.. lagipun makin lama jadi makin malas nak update.. Malas tu lebih sgt.

    selamat hari raya dear.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu kak yan...bila virus M tu datang...tak kisahlah banyak mana pun yang ada.

      Delete
  7. Salam berblogging.. rasanya masih belum terlambat nak ucap Selamat Hari Raya Aidiladha juga. Salam ukhwah :)

    ReplyDelete
  8. selamat menambah pengikut baharu...

    ReplyDelete
  9. Selamat menambah kenalan kak azi :)

    ReplyDelete
  10. Yeah dah follow.. rupanya butang follow kat bawah.. Semoga bertambah2 follower >.<

    ReplyDelete
  11. Samalah mcm sy. Time cuti ni follow blog,fb,ig kawan kawan blogger

    ReplyDelete
  12. Done follow blog. Fb page dah lama like

    ReplyDelete
  13. kipidap kipidap kak.. CT target nak 1k followers by hujung tahun tp ceeem hihi je..

    ReplyDelete

Like us on Facebook

Followers