UV PV Blog Azirahman Prestasi Semakin Baik Hasil Meningkat

Monday, August 06, 2018

Alhamdulillah semangat menulis dah kembali. Bulan Julai entry pun dah makin banyak.  Hasilnya UV PV blog akak memang menunjukkan prestasi yang agak baik berbanding bulan-bulan sebelumnya.   Haa tepukkkk!!!!!

hasil blog, jana pendapatan dengan menulis blog, adsense, uvpv

Sebelum ni nak cecah 40k sebulan pun berpuluh-puluh entry nak kena buat tapi bulan Julai sangat baik dengan akak. Bulan Julai akak dah capai  1 juta pageviews.  Angka yang tak pernah terikir nak capai.


Dah mula dapat semula job review dan lain-lain selepas agak lama asyik tengok kawan-kawan update macam-macam job.  Slowly catching back.  Adsense pun dah semakin baik jumlah masuknya.  Julai ni dah cukup dah payment threshold nya, dapatlah merasa gaji adsense hasil daripada tenaga dan idea yang dicurahkan di sini.

hasil blog, jana pendapatan dengan menulis blog, adsense, uvpv

Setia menunggu hasil pertama dengan adsense.  


Terima kasih pada korang yang support minat akak.  Jangan lupa tinggal komen bila singgah sini, nanti akak datang blog koran.

You Might Also Like

7 comments

  1. Alhamdulillah .. Tahniah..

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah,,seronoknya. Lagi bersemangat ni nak menulis kan.

    ReplyDelete
  3. tahniah azi. jangan berhenti menulis. banyak perkongsian seronok akak baca :)

    ReplyDelete
  4. Tahniah Kak Azi, semoga terus sukses...

    ReplyDelete
  5. tahniah dan semoga terus sukses...

    blog saya macam biasa...

    struggle never die sejak dari 2015..

    kuasa kegigihan pasti boleh berjaya

    ReplyDelete
  6. Tahniah kak. Semoga terus naik pv tu. Ana xapply adsense lagi. Haish bila lah nak apply.

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook