Mereka Membantu Anda 24 Jam 7 Hari

Thursday, August 09, 2018



laporan kerosakan, unifi, livechat unifi, livechat tm

Mudah dah sekarang ni. Tak perlu buat panggilan ke 100.  Asalkan ada connection ke internet dengan apa-apa peranti sekalipun, korang boleh berhubung dengan wakil TM.  Respon pun cepat.   Korang boleh tanya apa sahaja samada produk, bil, laporan kerosakan, service availability dan apa sahaja yang berkaitan dengan service TM.  

Save link ni  CHAT TM

Jangan kata akak tak payung !

You Might Also Like

10 comments

  1. Perkhidmatan yang terbaik!!!

    ReplyDelete
  2. Wahhh... 24 jam tu. Bila-bila masa jer boleh contact. Senang macam ni kan. Thanks for the info.

    ReplyDelete
  3. mudahnya sekarang, semua kat hujung jari

    ReplyDelete
  4. oho, kite xguna unifi, tingin nak guna..hoho..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau guna streamyx pun boleh berlive chat kalau ada masalah dengan service

      Delete
  5. ya Allah .. kalau nk tahu saya call 100 tu tak pernah dapat tau.. sobss... mujur baca kt sini.. tqq sis!

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook