Popular Post 2016

Sunday, January 01, 2017

Assalamualaikum wbt.  Seperti tahun lepas, entry masakan memang dok kat ranking atas dalam popular post akak. Ramai yang suka google aje cari resepi nak masak. Akak pun macam tu jugak. Bila rajin siap susun resepi seminggu. Jadi kalau ada yang teringin nak masak lain daripada selalu, boleh cari resepi siap-siap. 


popular post, masakan mudah

Resepi mudah rendang ayam ni memang sedap.  Kalau masak seekor tu, sekejap aje habis.  Biasanya menu gini pilihan semasa hujung minggu.  Week end boleh lah masak special sikit. Kalau korang nak cari resepi-resepi mudah, cari aje di label masak-masak atau resepi. Resepi akak memang mudah-mudah saja.

You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook