Dah Lama Tak Meriah Macam Ni

Sunday, December 11, 2016

Assalamualaikum wbt.  Dah lama tak meriah macam ni! Apa yang meriahnya? Apa lagi kalau bukan iklan nuffnang kat blog kesayangan akak ni. Beberapa bulan lepas dia macam sendu aje. Tapi seperti kata mereka yang lebih otai, teruskan update blog, jangan putus asa, nanti datanglah jengah iklan-iklan menarik tu..

Betul sangat!!!  Berderet-deret dia datang. Korang pun janganlah lupa share share kunjungan dan click click korang kat sini. Lepas tu tinggal komen, nanti akak kunjung korang pulak.

nuffnang, cpuv, iklan baru, tambah income dengan nuffnang

Berderet-deretkan?  Yang terbaru ialah Campbell Prego dan Sunway Banjaran HotSpring.  Sesuai sangat sempena cuti-cuti panjang semasa cuti sekolah ni.  Stok sos Campbell Prego akak pun dah habis ni. Masa cuti nilah nak melayan masakan kegemaran anak-anak.

Harap-harap Nuffnang terus bermurah hati macam ni. Bolehlah tabung akak cepat sikit penuhnya!!

You Might Also Like

3 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook