Apa Khabar Nuffnang ?

Thursday, August 11, 2016


Assalamualaikum wbt.

Hai mood....ke mana perginya. Dah beberapa hari tak berupdate blog ni.  Duduk dalam draft diam-diam.  Jadual hari-hari penuh dari celik mata sampai malam. Memang keletihan. Nak cari balik mood mengupdate, kita pi jenguk-jenguk kat rumah Nuffnang.  Ohhh...dalam tak berupdate pun ada juga cpuv yang sudi menjengah. 


apa khabar nuffnang; cpuv nuffnang


Ni yang buat semangat naik semula ni. Biarlah yang masuk tak sebanyak mana tapi sekurang-kurangnya masih ada.  Ada jugak beberapa produk dan review yang perlu dibuat. Semua dok dalam draft sebelum sampai dateline. 

Tak mudah jadi blogger kalau tak tahu manage masa.  Ok dah nak start update entry dah ni. Korang jangan lupa jenguk sini tau sambil-sambil tu click click lah nuffnang yang berkelip-kelip tu.  Nanti bila akak blogwalking, akak pun buat perkara yang sama.

Rezeki sedikit kongsi bersama!!!

Entry pendek dulu.....

You Might Also Like

3 comments

  1. Alhamdulillah... ada juga yg singgah :)

    ReplyDelete
  2. alhmaduilillah.. berderet tu running.. tahniah2..

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook