Kalau Bukan Anda Siapa Lagi?

Tuesday, December 08, 2015


Assalamualaikum wbt

Tahukah anda?
Anda boleh melakukan penjimatan penggunaan tenaga elektrik...

Kalau bukan anda siapa lagi? , penjimatan elektrik, laptop

Aku memang selalu hibernate jer lappy bila tak nak guna. Nanti nak start balik takde le lama sangat..mudah pun mudah. Dulu rajin jugak buat screensaver tapi sekarang ni takde dah. Guna ajer aper yang ada yang penting aku boleh buat kerja dan update blog dengan jayanya.


ANDA BOLEH MERUBAHNYA.....

You Might Also Like

1 comments

  1. Betul tu...selalunya SA macam tu la...x kisah la kalau kawan opis cakap apa...mmg akan off semua..jimat letrik kan..

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook