Pertama Kali Boleh Redeem

Friday, August 28, 2015

Woop Community

Assalamualaikum wbt

Berjaya jugak mengumpul point untuk redeem reward kat WOOP. 
 Pertama kali nak redeem ni.
 Apakah barang yang aku redeem?... 
Tunggu bila dah sampai nanti aku update yer...

redeem hadiah, woop

Kalau korang berminat nak mencuba barang-barang keperluan rumah secara percuma, jomlah join komuniti Woop ni. Bukannya susahpun task dia, simple ajer dah dapat kumpul poin. Ada daily task dan ada big mission task. Lagi rajin korang join task, lagi besarlah reward korang boleh redeem.

Pada yang berminat, pi register kat SINI



You Might Also Like

2 comments

  1. first time dengar Woop Comunity... :)


    sambil2 tu jangan lupa GA ain ye..
    InsyaAllah ada 3 hari lagi...!!

    Salam.. haii.. jemput join giveaway saya ye.. ParodyMe : 1st Giveaway By DRAMATIC UNIC dengan hadiah wang tunai keseluruhan bernilai RM350 untuk direbut..!! Jom ajak ramai-ramai join.. jomm.. jommm..!! tQ so much... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu...kak zi tak pandai nak parody la....

      Delete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook