Nuffnang menari-nari lagi

Monday, July 27, 2015

Nuffnang

Assalamualaikum

Dalam mood ke laut, update entry kadang ada kadang tidak. Ada juga iklan nuffnang yang menjengah masuk. Rezeki...rezeki....Kita simpan sampai hujung tahun tengok berapa yang terkumpul.

nuffnang menari-nari lagi

Iklan yang masih menari-nari dalam blog azirahman.com.
Korang rajin-rajin la click yer. Aku dah jadikan habit bila bw, nampak iklan cepat-cepat click. Iklan-iklan ni kalau keluar pun kejap sangat, so kena cepat-cepat.

Jom bw......

You Might Also Like

12 comments

  1. Replies
    1. jom jom....tambah ting...ting..

      Delete
  2. dah buat apa yang patut, jangan lupa balas yer...

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah rezeki kak azi..
    ** tiap kali kite bw sini tentu gambo biru.. huhuhu

    ReplyDelete
  4. bestnya kak azi..alhamdulillah =) dayah punya nuff x nari-nari pun..asyik duk berkubur je T_T tolong klik adsense dayah bole? heheh

    ReplyDelete
  5. tahniah azie, leh belanja nanti kan :)

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook