91/2015 : Linkwithin dalam blog anda

Friday, April 03, 2015

Tambah satu ilmu lagi hari ini. Thanks to EFG team....korang memang terbaik!!
Untuk blogger2 yg tetiba rasa nak mengaktifkan diri ni, memang perlukan ilmu2 tambahan.

Bila korang dah lama ber blog(hehe..cikgu bahasa jgn marah aa...) mesti kekadang korang teringin jugak nak tengok/baca post2 korang yg lama kan?..tapi malas kan nak tekan -- previous/back button tu...macam aku ler....
Tapi sekarang korang tak perlu dah tekan button2 tu...gunakan lah Linkwithin.
Senang ajer.....

Korang follow tutorial kat http://memburucintamu.blogspot.com 


Dah nampak cerita lama...

Good info.....thanks yer...

#jom join EFG

You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook