104/2015 : Butik Muslimah Online Pilihan Hati

Friday, April 17, 2015

Ciri-ciri Butik Muslimah Online Terbaik 

Wanita dan membeli belah memang tidak dapat dipisahkan. Betul tak? 

Korang suka membeli belah secara online? 

Sekarang ni macam-macam kemudahan ada untuk kita gunakan asalkan kita tahu memilih mana yang baik dan sesuai. Lagipun mudahkan beli secara online ni...tak perlu bersesak-sesak di mall, mana nak cari parking lagi dan bagi ibu-ibu pula macam aku ni, jenuh pikir alasan nak bagi supaya anak2 tak ikut dan boleh la ber`shopping' dengan tenang. 

Sekarang ni apa sahaja boleh dibeli secara online. Pakaian, kasut, buku, makanan.....u name it.....u got it!!

Jom aku berkongsi dengan korang satu tempat yg best untuk membeli secara online, khas untuk peminat-peminat koleksi muslimah. Tempat pilihan hati!!!
  Apa kata korang terjah  BUTIK MUSLIMAH ONLINE TERBAIK

Kenapa butik muslimah? Kerana bagi yg suka membeli secara online - di sini pelbagai pilihan disediakan. Pilih saja mana yg berkenan.

ciri-ciri pilihan, tudung, baju, jubah, blouse, pants, hijab

Tapi dlm kita ghairah membuat pilihan, haruslah kita pilih kedai online yg sesuai. Aku bila nak membeli, terutama di butik2 muslimah online ni, antara ciri-ciri yg akan aku pastikan ada ialah :


  • Pastikan pakaian atau tudung yang ingin dibeli menepati kehendak diri dan ada ditawarkan di butik muslimah online tersebut.
  • Jangan lupa untuk membandingkan harga yang ditawarkan dengan kedai online yang lain. Pastikan membeli daripada butik online yg menawarkan harga terbaik tanpa mengurangkan kualiti barangan yg dijual.
  • Butik Muslimah online yang terbaik sepatutnya menyediakan perkhidmatan penghantaran yg pantas dan selamat terus ke rumah anda.
  • Butik online tersebut juga haruslah menyediakan perkhidmatan pulangan secara percuma untuk memudahkan anda. 

Jadi pastikan anda membuat pilhan yang betul.....yang penting anda PUASHATI !!!!!


Jom...nak pergi pilih ........






You Might Also Like

4 comments

  1. nak cik ti nak jenguk baju rayalah..hehehe

    ReplyDelete
  2. meh singgah online shop rara pulak.

    ReplyDelete
  3. sekarang semua nyer online ;)

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook