51/2015 : Suka vs tak suka

Friday, February 27, 2015

Dah Jumaat...hmm ...pantas sungguh masa berlalu...
Memang suka bila tiba hari Jumaat rasa mcm esok boleh berehat santai. Hehe....tp idak ler semeriah yg dirasa...kat rumah bersusun jugak tugasan yg perlu dibuat...tp tak le teringat dengan date line..takde le nak kena mengadap angka2 ...surat2...system yg terkadang menyakitkan hati......
esok kita bekerja dlm keadaaan santai.

Hari ni hari menilai anggota.  Susah jugak nak memberi markah ni....kalau takde betul2 supporting item  yg menyokong penilaian yg dibuat. Apapun jujurlah pada apa tugasan yg kita buat. ...

Pada aku ko boleh buat kerja ...tak perlu la risau....Kalau korang boleh ada tambahan effort pada tugasan korang maka tambahan poin jugak la utk korang.  Aku tak kedekut markah asalkan korang buat kerja elok. 

Sebagai penilai, mmg tak boleh lari dpd `preferable'. Mesti ada kalau tak seluas lautan, kurang2 pun sebesar duit syiling 5 sen ..anggota yg korang prefer utk dpt level yg lebih baik. Tapi berpada2 la jangan sampai jadi isu.
Pastikan yg dipilih adalah yg sepatutnya dpt..dan yg lain tidak boleh pertikaikan. Jangan pilih sbb kita suka....yg tak suka diketepikan....huhuhu...

Ingat...amanah yg dipikul.......



You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook