40/2015 : Masa itu emas

Wednesday, February 11, 2015

Semenjak ada tugas2 part time yg perlu kami buat...aku amat memerlukan jadual kerja yg lebih teratur. Yup...8.30-5.30 weeksday is working hour. Yg tu mmg dah susun elok. Aku perlu menjadualkan tugas2 selepas waktu pejabat dan juga hujung minggu supaya lebih teratur dan tidak mengenepikan keperluan keluarga.  


Ni la pembantu aku sekarang. Walaupun semua maklumat...temujanji dan rekod boleh dicatat dlm smart phone ni tp aku still lagi perlu rekod manual sebelum dipindahkan menjadi rekod yg lebih teratur. Nampak lebih teratur dan tiada yg terlepas pandang sekarang ni... Lebih mudah kan...anak2 pun boleh tolong ingatkan apa yg perlu dibuat terutama hujung minggu.

You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook