Aktiviti bersama di pejabat...

Tuesday, December 17, 2013

Aktiviti bersama kawan-kawan sepejabat...
Kami memang ada kelab ofis sendiri....every month buat collection dan quarterly buat aktiviti.  Dah hampir 2 tahun bergerak....kelab suka2....release tension. Bos besaq pun support kira ok la kan...hehe
Last program utk tahun ni...aktiviti makan2...membesarkan badan..

Makan-makan dulu...



Laksa tak boleh miss

Bubur kacang


Otai-otai yg sambung service lagi...


Bosses....hehe...perlu asingkan mereka ini kalau yg lain2 nak makan dengan kenyang hehehe...

Lepas makan...makan...dan makan....baru la aktiviti seterusnya bermula....

Jom masuk bilik besar pulakkkk...


Sebahagian...ada lagi di baris belakang....
Ambil kesempatan utk appreciate anggota2 yg ada atas sumbangan dan kerja keras mereka dlm tahun 2013 ni...walaupun belum abis tahun lagi....


Kawan2 yg bertukar department dan naik pangkat juga diraikan...


Celebrate birthday for those yg lahir dlm qtr 4 ni...termasuk la aku .....
Kek butterscotch lagi....



This is my teamate...the best!!!!


Gambaq potong kek...bagi senior pegang pisau...kita tolong tepuk2 kat belakang pun ok dahhh..


Cenderahati utk semua.....calender 2014......
TERBAIKKKKKK......

Next year kita buat better aktiviti dengan barisan jawatankuasa yg baru.....





You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook