Kedai buku

Wednesday, October 09, 2013

Update cepat-cepat....
Korang suka baca novel..buku..apa juga jenis buku?
Suka berbelanja online?

Jom aku sharekan 2 kedai buku online yg pada aku menarik utk korang terjah....



Aku rajin jugak terjah sini walaupun Hasani book store tu tak de la berapa jauh sangat dpd rumah aku..tapi dah dasar malas nak kluar. Ye la bila kluar dengan budak kecik ni rasa tak tenteram nak buat pilihan buku mana nak beli.

Bila beli online boleh buat pilihan dengan suasana aman dan tenteram.
Yg best lagi kadang2 ada discount menarik utk pembeli online...

So apa lagi kawan...terjah la kedai tu....hari ni bayar lusa korang dpt la bukunya...boleh start baca ....best kan?

Ehhh..aku tak dpt bayaran yer buat iklan nih..hehhehee

You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook