Tak abis lagi cerita raya

Tuesday, August 27, 2013

tak abis lagi dikkk....raya kan sebulan hehhe...

Ni cerita raya company tempat kerja pulak. Acara diadakan pada khamis lepas. Buat kat Kompleks Tabung Haji Bayan Lepas PP.  Tempat luas, parking senang, kemudahan ada.

Makanan..so-so la....tp meriah.
Aku tak sempat berlama kat sini sbb petang ada meeting ...bekejaran dengan masa jugak la sbb ofis aku di tanah besar...acara tu di pulau....ambik masa jugak nak ke sana...takde masalah kalau atas penang bridge line clear....

Pagi - jemputan adalah para pelanggan budiman.  Aku bukan ajk mahupun petugas...jadi pagi sila dtg ofis buat kerja dulu..hehhe...


Dpt ambik background ni ajer..tu pun puas mengelak org yg lalu lalang...akakkan pemalu nak mencelah di tengah2..hehhe...pakai hp jer pun...


Total staff kat penang dekat 600 plus jugak...ramai...ni sebahagian kecil ajer...memang kena carik tempat yg besar walaupun yg datang ni bergilir2..ye la buat hari kerja kan....kena ambik giliran....
Menu macam2 ada.....biasa la menu raya...


dah kenyang sibuk bergambar...
yg sebelah tu geng ofis blogger jugak  Cahaya Hayati

Ada lagi jamuan raya coming...hehe

You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook