Yang Indah-indah di Langkawi

Saturday, July 06, 2013

Sajer nak share dengan korang pemandangan yg aku rasa cantik jugak la di Pulau Langkawi.


Gambar ni diambil dpd Resort World Langkawi ( nama lama dia Awana Porta Malai).
Masa ke sana hari tu kami menetap di sini 3d2n. Aku booking melalui website ajer dpt promo harga internet....ok la under budget lagi. Mula2 ingat nak stay area pekan kuah...tp fikir2 balik....apa plak pi langkawi dok kat pekan....syok lagi dok mengadap pantai....tp bilik kami dpt mengadap kolam renang....still nampak air....haha...eh..eh sudah lari tajuk...


Area RW yg mengadap pantai. Baru lepas hujan masa ni...kamipun masa ni baru ajer check in....simpan beg dlm bilik terus turun balik. Since hari tak panas so plan nak melepak tepi pantai sambil tengok org naik jetski...banana bot dan parasailing...meriah...
Nampak adik DZ tak sabar2 nak berjalan....penat sehhh mengejar budak kecik nih...

2nd day..pagi lepas breakfast....cuaca cerah..bot tak banyak sangat kat sini tp still aku suka tengok.


Gambar bot lagi....ni masa hari nak balik sementara tunggu nak pi airport. Aku tak ingat dah nama tempat ni...tp kat sini lagi banyak bot parking....

Entry ni patutnya dah lama update tp korang tau la aku kan....hehe....suka2 hati bila nak update....
Update pasal jjcm ni bukan nak menunjukkan dan sebagainya sekadar nak berkongsi manalah tau korang p sana atau plan nak ke sana..tau la apa yg menarik.

Ada lagi 1,2 entry pasal langkawi ni ...berdasarkan pengalaman aku la....nanti aku share bila berkesempatan. Banyak lagi yg indah2 tp aku tak sempat la nak snap semua....mana nak ambik gambar....mana nak layan anak2 besar..mana nak kejar si kecik....so update apa yg aku ada ajer....ada lagi dlm hp hubby....malas nak download...hehe

You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook