Kemas Rumah..

Friday, July 05, 2013

Sesekali rumah kena ubahsuai jugak. Dah lama blog ni tak diubahsuai....dah lama draft jom aku publishkan cat  baru rumah aku ni, ubahsuai susunan serba sedikit. Kan aku plan nak mulakan home organising project...so mulakan dengan blog dulu hehhe...boleh camtu?

Hari jumaat selalunya mood kerja ke laut sikit....tp sikit jer tau.....banyak benda nak buat...nak plan...nak execute.....sambil buat kena rehatkan minda sekejap tunggu idea mari....sementara tu boleh layan blog kejap.

Minggu ni org penang (tapi tak semua la...) akan bercuti dpd sabtu - isnin....sempena sambutan Hari Tapak Warisan Sedunia (UNESCO) yg akan disambut ahad nanti...so carry ke isnin dpt la 3 hari.
Apa plan?...Plan tu macam2 tp tak tahu la  berjalan atau tidak...

Dah...dah...jom sambung kerja....

You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook