Keluarga kami...

Thursday, July 04, 2013

Inilah keluarga aku kat ofis ni


aku suka tengok gambar ni...nampak ceria semua..
cuba spot tuan blog..hehe..

Dah hampir 4 tahun aku bersama dengan mereka2 ini walaupun ada jugak muka2 baru yg masuk selepas aku...dan dah hampir 16 tahun aku dengan organisasi ini....alhamdulillah...dan insyaAllah masih setia ....macam2 perubahan dah dilalui.....

Yg tengah baju kemeja merah tu big bos kami di Penang...sebelah dia bos2 aku kat department ni...semua jenis sporting 

Team ni ada generasi 50an, 40an,30an dan 20an......meriah kan.


You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook