Terapi Minda

Friday, June 21, 2013

Alhamdulillah selepas hampir 2 minggu yg agak havoc utk aku sekeluarga....sekarang ni pelan2 life back to normal.
En hubby dah semakin sihat....but still kebanyakan tugasan masih aku yg buat....tak per janji semua sihat...biaq pi la penat sikit.....
Jom aku kongsikan terapi minda kami utk merehatkan diri.....hehe



Si bunga orkid.....

Aku buat entry ni sempena pesta orkid yg akan berlangsung di putrajaya minggu ni kan....huhu..sayang tak boleh nak pergi.....kesihatan en hubby belum mengizinkan utk travel jauh2......tp tak per a few of participant kat sana tu berasal dpd utara & hubby dah pernah jumpa juga so byk jugak panduan dan spesis orkid yg kami dah tengok dan ada antaranya dah masuk dlm koleksi kami.

Ni antara yg baru mengeluarkan bunga.  Cantik jer tengok bila bunga tu menjulur panjang dengan bunga2 yg padat......ada lagi satu dua spesis yg akan berbunga sedikit masa lagi....ni spesis orkid hutan.....
En hubby dah makin seronok dengan aktiviti yg ini...I follow.....:)




You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook