Damai Laut Resort & Spa Lumut - entry 4

Tuesday, April 16, 2013

Part last & short one....

Kat sini ada macam2 aktiviti yg korang boleh buat indoor & outdoor...korang siapkan duit nyer ajer.
Kami buat aktiviti yg free2 ajer hehehe...

Main aktiviti anak2 aku ialah mandi kolam ...mandi....mandi...dan mandi.....
Kolam dia memang besar....puas mandi la

Kalau tau main golf ...boleh ajer pergi main golf....memang ramai la kalau weekend.

Kalau nak ke pantai pun boleh ada aktiviti rafting, banana boat dan island hopping...nak ke Pulau pangkor pun boleh. Actually dpd pantai boleh nampak pulau pangkor.

Kalau nak town tour pun pun boleh jugak.....ada van disediakan.....

Budak kecik yg kali ke 2 masuk kolam....siap pergi beli lagi pelampung tu .....

ni kat kolam kanak2...

ni kat kolam besar...........

ni la area Damai Laut Resort & spa.......

Korang boleh jugak pergi jalan2 tepi pantai kat Teluk Senangin........9km dpd hotel lebih kurang......

Secara keseluruhannya - tempat ni amat sesuai kalau korang peminat alam sekitar yg sunyi jauh dpd hiruk pikuk bandar...nak rileks2 sambil melayan anak2.....insyaAllah will come again.....

Tamat sudah entry Damai Laut Resort & Spa .....ada jugak lagi aktiviti yg aku tak buat lagi...next time.....
Nieza - hope boleh dpt idea pasal resort ni serba sedikit.....hehe






You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook