Selamat Pengantin Baru

Friday, October 12, 2012

Aktiviti hari merdeka hari tu...alamak dah 2 bulan lebih punyer cerita..hehe...
Kami join rombongan pernikahan sepupu hubby kat alor setar. Cadang awal nak berkonvoi dengan family paksu yg dtg dari Parit Buntar...sekali tak sempat...biasala dengan nak menyiapkan budak2 ni pepagi hari...kami follow ajer kot belakang...rombongan sampai dulu kat Masjid Albukhari Alor Setar.
Suka dengan suasana kawasan ni.....sejuk jer.....

sesi membatalkan air sembahyang....dah selamat jadi suami/isteri dah masa ni...tuan rumah dok menyibuk ngan adik dzakwan kat belakang tu...

Selamat Pengantin Baru Amir dan pasangan...sorry akak lupa nama....mak pengantin lelaki yg bertudung oren a.k.a maksu hubby. 
Kenduri belum buat lagi....bulan december nanti khabarnya....dan menarik lagi..bila maksu kata kenduri belah lelaki pada 9.12.2012...hehhe tarikh keramat aku tu....my birthday...boleh la akak menyibuk potong kek korang yer.....(macam la budak berdua ni dok baca blog aku!!!!)

You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook