Koleksi Baru

Thursday, October 11, 2012

Koleksi terkini novel Norhayati Berahim terbitan NBKara....Biar Jarimu Ku Genggam...
Aku belum baca lagi so tak boleh nak buat review.
Aku suka baca karya NB ni.....sejak sekolah lagi....bukan sebb dia org Melaka ..hehehe....tp hasil tulisan dia selalu bagi kesedaran pada pembaca. Kira ada moral of the story la.....
Selalunya aku beli novel NB ni secara online ajer...ada sebab kena aku suka beli online.

Ni dia buku terkini NB.....ntah bila aku nak start baca..buat koleksi dulu hehe

Ni la antara sebb aku suka beli karya NB online...dpt tandatangan penulis....kalau beli kat kedai buku mana ada tandatangan penulis kan...

TAPI
aku juga suka bawa anak2 ke kedai buku.....hujung minggu ni nak ke kedai buku la.....ada 2,3 novel lagi aku nak cari.....

note: takde ke pengarah2 yg nak karyakan cerita NB ni jadi telenovela yer?.....
Peminat karya penulis2 NBKara boleh gi sini http://novelnbkara.blogspot.com/

You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook