Jom mandi Kat Sedim

Sunday, October 14, 2012

Korang suka mandi kat air terjun?

Aku suka jugak ....dulu...sekarang pun suka tp dengan budak kecik ni susah sikit...tp sesekali bawak jugak bagi abang kakak seronok ....
Yang terdekat ngan area rumah.....air terjun Sedim....dah berberapa kali jugak pi sini tapi aku tak pernah mandi kat sini...main air tepi jer sbb malas nak salin2 baju.

Terjumpa gambar ni dlm phone hubby...sajer letak utk kenangan...

Irfan ngan sepupu dia ...seronok sungguh jumpa air.....ni kat area atas air tak laju sangat...

Kat sini tak ramai sangat org...kawasan pun luas....kalau kata area bawah...ada la pondok2 utk rehat2....tp kat situ air laju sikit dan byk batu2 juga.....org pun ramai...

Sorry la gambar ni ajer...lain kali kalau aku pergi lagi aku ambik gambar banyak2 suasana kat sana at least kalau korang nak pergi boleh dpt gambarannya...
Aku teringin nak naik tree top dia.....khabarnya menarik!!!


You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook