Dia Sudah 1 Tahun

Monday, October 01, 2012

30 September 2012....genap setahun usia Dzakwan. Kejap jer kan.....dah setahun si kecil ni.... Takde sesi potong potong kek...adik kecik lagi..tunggu la 3,4 tahun nanti kita potong kek yer...tp still jugak pi beli secret recipe 2,3 potong...habuan abang kakak..hehhe...semalam jugak abang kakak terima anugerah cemerlang di sekolah...yg ni nanti cerita lain.....so semalam adalah sesi meraikan anak2 semua....ibu pun gantung kuali hehhe...

Apa perkembangan DZ sekarang?

  • dah pandai berjalan seminggu lepas...kira cepat sikit berbanding ngan abang kakak.  
  • dah makin semangat makannya....buang pun lawas..he
  • masih fully bf - tp takde dah sesi direct feed semua guna botol, lately memang byk guna ebm ajer mujur ada kesedaran buat kumpul stok banyak2 masa susu meriah...alhamdulillah
  • tak susah nak jaga dz ni...janji susu, makan cukup...dia suka hati..
  • pantang tengok ibu lalu....memang semua benda yg dibuatnya ditinggalkan, so kalau ibu sibuk kat dapur memang kena dok jauh dpd pandangan mata dia...
  • kalau kita marah...dia buat muka muncung huhuuhu..geram tengok...

Alhamdulillah DZ membesar sebaiknya setakat ini...moga dipermudahkan perjalanan hidupmu....dimurahkan rezeki dan diberi kesihatan yg baik.....moga sentiasa dlm peliharaanNya.......


Selamat Ulang tahun PERTAMA sayang...
gambar kek ajer yer.....tq en google


Moga membesar menjadi anak yg soleh dunia akhirat...amin

You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook