Projek 5

Thursday, September 06, 2012

Plan nak buat 1 hari 1 entry.....rajin ke aku?....kita cuba dulu....

Hari ni nak share beading lagi.

Hasil kerja bulan pose. Dapat 3 pasang baju corak sama anak beranak.  Request buat hujung lengan dan bawah baju...tp mcm yg aku dah beritahu aku boleh terima utk hujung lengan ajer....kalau nak buat bawah baju sekali memang consume masa.

So terhasil la corak ni.....depa panggil crumble....hasil dpd penelitian dan nota yg dibeli dpd otai2...maka terhasillah crumble versi aku........boleh la simple2 punyer.....

yg ni pattern utk baju mak dan anak dara yg besar......

yg ni utk anak dara sorang lagi

Maaf la yer mutu gambar kurang memuaskan ...pakai camera hp jer pun.....camera dah terperam dlm almari...dah lama tak guna...hp ni sentiasa di tangan...siap ajer terus snap..hehe 

You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook