Aku dah dapat...

Wednesday, March 28, 2012

Dah berapa hari aku nak published story ni tp tak berkesempatan. Hari ni baru ada masa since tak keluar lunch...bawak bekal hari ni....jimat duit..hehhe...
Apa yg aku dapat ?...aku dah dpt souviners dpd Hong Kong lepas aku join GA kat SINI . Terima kasih pada penganjur yer...lain kali pi cuti2 tu buat la lagi GA...boleh akak tambah koleksi fm.
Walaupun lambat diterima tp akak tak kisah....biar lambat asal dpt..hehhe.....even hati tertanya2 jugak apsal la tak sampai2 lagi tp takkan nak pi tanya pulakkan....nama dah naik pun kira ok dah..hehe...
Apa yg aku dpt :


beg kecik dan fm.

Ni dia fm nyer...bertambah la lagi koleksi yg tak seberapa.....

Beg tu aku jadikan tempat mengisi benda2 ni...manik2 utk projek beading.  Aku sedang dlm proses mengelesaikan timbunan baju org yg nak kena beading....maaf atas kelewatan.....rasanya tahun ni tak boleh nak terima tempahan dah....abis baju bajan ni aku nak concerntrate kat baju2 sendiri dan anak2 pulak...

To Alyani....thanks again!

You Might Also Like

1 comments

  1. hehehe.. alah kak, lain kali tanya je. dgn saya je pun. mintak maaf ye kak. nasib elok FM tu sampai ke tgn. risau gak takut patah dua ke. insyaAllah kalau ada rezeki lebih, sy buat lg. ewah :)

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook