Berbowling di hari jadi....

Tuesday, December 27, 2011

Entry yg sepatutnya aku publish pada 9hb Dis 2011 hari tu.  Disebabkan kesibukan melampau lately baru ri ni sempat nak publish.  Dah lama tak berbowling...last sekali hujung tahun lepas masa cuti sekolah main  bowling ngan anak2 dan hubby. Game kali ni ofis yg taja. Tujuannya nak buat engagement program antara management ngan staff department aku dan secara kebetulan program ni depa plan nak buat pada 9.12 betul2 tarikh lahir aku yg dah ujung2 30an ni. Hubby kata ok la satu ofis pi celebrate birthday hahha...sebenaqnya 2,3 org je yg tau hari tu birthday aku....hehhe..
Takmo citer panjang jom layan gambo.....

Aku ditugaskan menyediakan hadiah mengikut budget yg diberi.  Ketua projek kata takmau hamper sbb susah nak bagi2....ok la aku setuju....pilih punye pilih sampai naik pening kepala...nak kena sediakan hadiah utk 12 team dan jugak cabutan bertuah sekali...aku beli kat JJ jer sbb ada service balut hadiah sekali....senang cerita..he

ni kes tak sabor tunggu game bermula la ni. Untuk makluman ramai dpd geng ofis ni kategori makcik pakcik yg tak pernah pegang bola bowling ni..tp atas dasar sporting a.k.a hormat bos...depa join jugak tu yg tak sabor2 nak melempar bola tu..hehe

tukang jaga meja daftar...yg malu tu staff aku..hehe...aku suh jugak dia datang walaupun tak nak main...bagi sokongan kat aku pun orait la..hahha

ni photographer kami....tp gambar2 yg aku load ni bukan dpd kamera dia....kamera org lain...sorry la kualiti kurang baik....aku bawak kamera tp sibuk buat benda lain tak sempat nak tangkap gambar.

sibuk jugak nak posing....rasa macam dah mengecik sikit saiz aku..hahha...hubby kata perasan....aku tak pernah timbang pun lagi lepas last check up lepas bersalin...oren jer semua....baru terang mata.. :)

gaya seorang bos..hehe..ni bos aku...dok line sebelah team aku. Aku satu team ngan x-bos. Nampak tak aku bercekak pinggang kat belakang tu...masa tu tengah dok perati x-bos dok melempar bola la tu....lane kami berdua ni la yg paling bising sekali...

Abis game sementara menantikan keputusan dan acara penutup ...makan time....hehe geng ni pantang jumpa makan.....

Ni la team aku.....dpt tempat ke 3. Semua tak reti dok diam susah tul nak bergambar.....yg sebelah bos aku tu big bos kami di Penang.....sporting dia bab2 aktiviti2 merapatkan silaturrahim nih...siap suh buat lagi....sabar la bos yer....kita buat kerja dulu bila dah penat2 kita release tension dengan aktiviti2 cam ni lagi yer....

Ni la keluarga besar department kami....ada jugak yg takde dlm gambar....apa2pun kami memang seronok hari tu. Aku bertambah2 la seronok.....Bila balik rumah....makan2 pulak dgn hubby dan anak2.....aku gembira walaupun takde potong2 kek maupun makan besar SEBAB aku dah dpt hadiah paling berharga tahun ni .......

You Might Also Like

1 comments

  1. berboeling sambil mengeratkan silaturahim ...

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook