Masih berehat..

Monday, September 26, 2011

Baby masih belum mau keluar..betul2 bagi ibu rehat puas2 sebelum bertukar rutin harian. 
Pagi ni hujan lebat dan sekarang pun cuaca mendung.  Kalu kat ofis bila cuaca begini selalu teringatkan bantal dan selimut..tp bila dah dok rumah tak terasa pulak nak melenakan diri hehe....
Lepas anak2 ke sekolah dan hubby pi kerja chik la mula la belek2 email ofis kat rumah sambil layan cerita Hantu Bonceng kat Astrofirst. Boleh la cerita tu takat nak hilang2 boring2......
Sekarang ni chik la nak masak pulak sementara masih larat lagi...cuma sekarang ni kalau memasak selalu nya dlm masa setengah jam boleh siap 2,3 lauk tp sekarang sejam setengah pun belum tentu siap lagi....mana tak nya...buat sikit...dok rehat...buat sikit dok rehat....tak larat nak berdiri lama2....asyik nak terkucil jer...hehehe....sabar la chik la........
Nanti free2 chik la sembang lagi......

You Might Also Like

1 comments

  1. bykkn rehat......supaya ada tenaga utk bersalin nanti. Smoga semuanya dlm perlindungan Allah SWT n slmt melahirkn!

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook