Muncul kembali..

Thursday, June 09, 2011

Lama dah tak update yer...tak busy sangat tp malas sesangat nak mengupload gambar. Cerita kalau tadak gambar tak syok la pulak. Oleh kerana hari ni chik la posa...(huhu pose ganti tak abes lagi...)...maka chik la pun merajinkan diri utk mengupdate blog ni. 
Dah lama tak update pasal beading kan...hehe...walaupun badan dah membesar dengan jayanya samada yg dlm perut dan jugak yg bawak perut...tp minat yg satu ni tetap berjalan seperti biasa.  Since prgnant ni, ni la hasil kerja yg chik la sempat selesaikan....ada lagi yg menunggu..harap bersabar yer bagi yg telah menghantar baju....sekarang ni chik la buat beading dgn kadar yg amat perlahan...lumba ngan kura2 pun gerenti kalah..haha..
So layan la dpd takdak cerita...







baru 3 helai siapnya...ada lagi yg menunggu....moga chik la terus bersemangat nak memanik.....

You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook