Rumah Baru..

Thursday, January 20, 2011

Hari ni cuti Thaipusam....tp anak2 chik la di Kedah ni tak bercuti...so pagi2 lepas anak2 ke sekolah mak dia mula la layan tenet pulak sementara nak baut kerja2 lain. Teringin pulak nak tukar design rumah ni....ok tak rumah baru chik la ni...tak ok pun kira ok la sbb chik la suka...nampak terang...kekekeh..
Dah tu jer yg chik la nak update....nak start menyusun atur gambar2 yg ada dlm cybershot chik la pulak lepas ni boleh la update cerita bergambar.....

You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook