Lunch Hari Ni....

Sunday, January 30, 2011

Dah makan semua?...mesti dah kan....Hari Ahad selalunya chik la tak ke mana sbb anak2 sekolah. Sementara tunggu masa nak ambil anak2 abis KAFA boleh la chik la update blog sekejap. Hari Ahad selalunya ada la menu menarik sikit kat rumah chik la ni..kalau tak yg simple2 ajer...mengejar masa..hehe
Ni lauk2 masa lunch tadi...jom layan gambar....

Minggu lepas kawan kat pejabat chik la bagi mangga muda....so apa lagi dah selamat chik la buat kan jadi kerabu mempelam...

sayur goreng...

Semalam hubby pergi memancing di laut dengan kawan2 ...dpt ikan tenggiri, tengahari tadi buat masak asam pedas....

Pastu goreng...ikan fresh memang sedap...

udang goreng garing...ni lebihan masa beli di pasar bisik minggu lepas....

akhir sekali pencuci mulut...karemel....hehe....karemel ni guna susu segar dan serbuk karemel yg staff chik la beli semasa di mekah musim haji yg lepas....sedap dan mudah penyediaannya.....


You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook