Bunga Markisah & Lingkaran Kasih

Tuesday, December 21, 2010

Yang ni bukan terkini dpd chik la...tp chik la ambik dpd fotopages chik la dan tempek kat sini. Add web kat gambar tu memang chik la punye jugak yer...bukan ciplak org punyer.

Pattern ni chik la blajar guna nota yg chik la beli dpd msdnoraini masa mula2 gian nak jait manik dulu.  Ada pulak sahabat yg sudi menyerahkan baju kurung kain  kosongnya pada chik la so apa lagi pucuk dicita la...terus chik la apply kan pattern ni pada baju sahabat ni. Berminggu jugak nak siapkan sbb pattern ni memang dpd atas sampai bawah...huuhu tp chik la seronok sangat bila dah siap....puashati sbb menjadi!!!

Tengok la yer...kalau berminat boleh email pada chik la......

ni la corak sepenuhnya...sorry la gambar kurang memuaskan.

ni ambik gambar dekat sikit....suka tengok..hehhe (sapa lagi nak puji...)

ni buat kat hujung lengan dan bawah baju...pattern lingkaran kasih ni simple jer...bagi yg tak minat jahitan manik yg berat2 boleh jait pattern ni.....

You Might Also Like

3 comments

  1. jom singgah my new blog n being my followers too...tq

    http://mummylovepink-lovely.blogspot.com/


    and

    jom singgah my shop blog...tq

    http://mummylovepink-shoppaholicblogspot.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Askum. Salam singgah. Promosi pembukaan butik. Pembeli btuah akan menerima hadiah misteri dr Ghumaisha...Jemput jd Blog Follower dan friend di FB…TQ

    ReplyDelete
  3. chik na pun suka bunga markisah tu.. cantikkkk menawan

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook