Dah bersawang..

Sunday, May 02, 2010

Dah bersawang rumah chik la ni. Lama tak update..bukan takde cerita tp byk cerita....sampai tak sempat nak load kat sini. Agak sibuk sikit kebelakangan ni dengan pelbagai agenda tp masih sempat utk blogwalking cuma kadang2 tak sempat tinggalkan jejak.
Sekarang ni chik la tambah sibuk jugak sbb mr hubby kena keja oversea...harap2 tak lama. Pagi tadi seawal suboh chik la dah hantar mr hubby ke airport.  Chik la ditemankan adik mira ajer sbb abang dan kakak sekolah pagi so tak dpt la bye2 ayah kat airport. Agak ramai jugak org kat airport.....sampai pun ngam2 lagi 40 min sebelum berlepas.....tunggu hubby check in dan bye utk sementara...sedih la jugak..dah agak lama jugak hubby tak kena pi oversea.......
So jadual chik la akan bertambah padat utk seketika sbb kena buat semua sendiri....
Lepas zohor tadi dpt call dpd hubby ..dah selamat sampai ke bumi vietnam.....dah cari prepaid kad sana dan boleh la kami bersms...untuk lebih murah dan jimat dah tentu la kad Italk menjadi peneman....chik la dah siap2 kan stok dah untuk digunakan anak2 berhubung dengan ayah mereka......

Memandangkan kamera masih belum ada di tangan ..chik la guna gambar kat google je la....hehhe

dlm penang airport - gambar google


google jugak.....

You Might Also Like

4 comments

  1. kena tinggal bape lama tu kak? takpe, masa sekarang cepat berlalu :)

    ReplyDelete
  2. Jangkanya 1 minggu...harap2 tak sambung la....penat..hehehhe

    ReplyDelete
  3. sama la italk kad pujaanku... tapi ke syria kadang mahal jugak..nasib baikhari hari boleh chat

    ReplyDelete
  4. call ke vietnam pun mahal jugak....RM1/min..tp time to time dok main sms ja ngan zul...suh dia beli prepaid kat sana....so call boleh la anak2 sembang....

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook