Rindunyerrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Tuesday, April 06, 2010

Alahai rindunya chik la dengan blog nih...lama betui tak mengupdate. Nak kata takde cerita ...ada...nak kata sibuk sangat..tak juga.....kenapa yer?....hehehhe....
Virus M menyerang lagi ke?...tak la jugak. Sebenarnya lappy chik la ni buat perangai...kena reformat semula...jenuh nak menginstall balik fail2. Pastu nak kena jugak install semula N73 punyer program utk memudahkan chik la upload gambar2 dpd hp ke lappy...chik la memang dah lama tak guna camera digtal selepas sang penyamun mencurik masuk ke rumah beberapa tahun yg lepas.....malas nak guna gadget banyak2 sbb asyik kena curik jer...huhuhuhu. So tak boleh la chik la tunjuk gambar2 buat masa nih....
Pastu chik la dlm proses men wifi kan rumah chik la sekarang nih..hehhe..malu jer kan nama jer kerja kat company streamyx ni tp still guna wired connection....eh eh malu ker?...tak la chik la tak malu pun....suka guna wired connection sbb lebih stabil tp oleh kerana en suami dah beli router wifi so kena la chik la men wifi kan jugak rumah nih.....semalam belek2 router tu try buat sendiri (macam terror..hehehhe..)  tp sangkut ler pulak ..kena bawak gi opis jugak mintak tolong kengkawan so dah ok..harap2 hari nih boleh la wifi dpd rumah....bila dah wifi kat rumah ni takut pulak nanti ter addict pulak dengan tenet...huhuuhu...
Malam tadi dpt sms dpd pelanggan tetap jahitan manik di terengganu.....nak antar lagi 2 helai baju.....rezeki...rezeki........alhamdulillah........eh eh..panjang plak cite kali nih......

You Might Also Like

4 comments

  1. kalau dah wifikan umah.....leh berinternet dari mana2 sudut rumah azi nanti.....silap2 masak pun nanti berinternet gak... :)

    ReplyDelete
  2. huhuhu..betul tu kak ani....ni dah masuk jam 1 pagi pun dok gosek lagi router nih dgn hubby...nak bagi semua2 lappy yg ada boleh access..tetiba hilang mengantuk...

    ReplyDelete
  3. senang sikit kalu ade wifi.. tak yah nak berebut line connection :-)

    he he he ..buat cam aku.. everytime dpt resipi baru dari tenet, terus angkat netbook ke dapur..baca resipi sambil masak...

    ReplyDelete
  4. Na...berebut tu takde ler..cuma semakin rajin pulak bertenet, asal takde benda nak buat jer terus on laptop...hahha...

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook