Alpha Lipid - Breakfast Drink for Smart People

Wednesday, November 18, 2009





Dah lama nak bercerita tentang produk ni, baru hari ini berkesempatan. Pernah dengar tentang produk Alpha Lipid ? chik la dan keluarga dah hampir 5 bulan bersama dengan produk ini. Kenapa?....sebab chik la dah jumpa pemakanan tambahan yg sesuai untuk seisi keluarga...tidak kira peringkat umur. Sebelum ni, anak2 chik la, dibekalkan dengan vitamin, chik la dan en suami pula...tengok keadaan kadang2 ada la supplement tambahan tapi selalu nya kami tak ambil apapun. Selepas kami bersama dengan AL ni alhamdulillah kami berasa lebih sihat, bertenaga dan yang paling seronok adalah bila anak chik la yg ke 3 tidak lagi kerap diserang demam.  Sebelum ni anak chik la ke 3 tu hampir setiap bulan mesti demam.  Sekarang ni dah hampir 5 bulan tiada serangan demam ...alhamdulillah.

En suami pun dah sign up sebagai pengedar....selama 5 bulan ni byk tertimoni yg kami kumpul sendiri tentang kebaikan AL ni.....nanti bila2 berkesempatan chik la kongsikan lagi kebaikan AL ni.....

Kalau ada yg nak tahu lanjut boleh email chik la atau tinggalkan komen nanti chik la get back to you ye!

You Might Also Like

2 comments

  1. pernah dengar jugak..kawan bercerita pasal kencing manis dia makin kurang sejak minum susu tu ..

    nanti tulislah pasal khasiatnya ye..

    ReplyDelete
  2. Na...nanti sy pastekan kebaikannya.
    Susu ni memang baik utk pelbagai jenis penyakit. Kwn sy minum sakit kepala, tumit berkurangan..sist pembuangan pun teratur...alhamdulillah. Abg ipar sy pun kena gaout...sejak minum dah berkurangan. Kalau ada darah tinggi pun baik ...staff sy minum sebulan pi check bp darah, doc terkejut sbb bacaan normal..bila doc tahu dia minum AL, doc suruh teruskan kalau sesuai dengan badan. Alhamdulillah...kalau nak cuba bagitau...

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook