Tawaran Istimewa Barangan Tempatan Di PG Mall

Wednesday, October 07, 2020
mall online, shopping online, peminat emas, barangan tempatan

Tawaran Istimewa Barangan Tempatan Di PG Mall.  Sebut berkenaan barangan tempatan, kita sebagai rakyat Malaysia sebaiknya kena cuba dan dapatkan barangan keluaran tempatan.  Dari hari ke hari pelbagai keluaran tempatan kita boleh lihat dan dapatkan.  Siapa lagi nak sokong kalau bukan kita sendiri !  Sekarang ni pula pelbagai tawaran hujung tahun dah bermula.  Salah satu lokasi yang korang boleh dapatkan tawaran istimewa barangan tempatan ialah di PG Mall.  Musim pendamik ni, elok kalau kita berbelanja atas talian sahaja.  Selamat dan mudah ! 


PG Mall Satu-satunya Platform E-Commerce Tempatan di Malaysia

PG Mall merupakan  platform membeli-belah dalam talian Malaysia, yang dikendalikan oleh PG Mall Sdn. Bhd dan disokong oleh Kumpulan PG. Ia ditubuhkan dengan tujuan untuk menghadirkan platform perniagaan yang boleh dipercayai untuk para peniaga untuk mempelbagaikan portfolio perniagaan mereka dari perspektif global. Ia juga merupakan platform e-commerce nombor satu Malaysia sejak di tubuhkan pada tahun 2017. PG Mall juga  merupakan salah satu top 3 online marketplace yang sering dikunjungi oleh  iPriceinsight. Boleh baca report kat SINI.  Menariknya lagi, di PG Mall, korang boleh juga buat bayaran melalui e-wallet. Mudah kan !


Barang Baik Barang Kita 

mall online, shopping online, peminat emas, barangan tempatan

Bermula  Julai sehingga Disember 2020, PG Mall mengadakan tawaran promosi istimewa untuk barangan tempatan.  Pelbagai barangan tempatan yang korang boleh dapatkan di sini dengan harga yang sangat istimewa.  Sebut sahaja apa yang korang cari, daripada makanan, barangan keperluan dan kelengkapan rumah, barangan elektrik, pakaian dan macam-macam lagi ada di sini.  Beleklah lama-lama sampai puashati.  Tak perlu ke mall lain dah, di PG Mall pun boleh dapatkan barangan tempatan dengan harga berpatutan.  

Lebih menarik, setiap pembelian, korang boleh gunakan kod produk berikut:

Kod Kupon KBBM20 RM20  OFF – minimum spend RM50

Kod Kupon KBBM30 RM30 OFF – minimum spend RM100

Ambillah peluang ini untuk membeli keperluan rumah anda.  Siapa lagi nak support produk tempatan kalau bukan kita.  Lebih info korang boleh dapatkan kat sini : https://pgmall.my/proudly-local-campaign


Lebih Tawaran Menarik Dari PG Mall

Di PG Mall ada barangan untuk semua. Musim pendemik sekarang ni memang akak tak berminat sangat shopping di mall tapi online mall memang suka.  Sehari belek PG Mall memang tak puas, tambah-tambah kalau ada tawaran harga menarik untuk peminat Swarovski dan emas.


Aurora Italia 10.10 Sale

mall online, shopping online, peminat emas, barangan tempatan

Pada 10.10. 2020, pembelian di Aurora Italia akan mendapat Fantastic Sales potongan sehingga RM110.  Tiada pembelian minima. Peluang baik untuk mereka yang minat barangan kemas menggunakan Swrovski.  Tengok sekali mesti terjatuh cinta ! Maklumat lanjut korang boleh perolehi di https://pgmall.my/Aurora-Italia-1 

Tawaran Harga Kilang PG Jewel

mall online, shopping online, peminat emas, barangan tempatan

Super Sales PG Jewel bermula dari 9 – 11 Oktober 2020.  Cantik sangat korang barangan emas kat sini.  Comel dan kena dengan citarasa peminat barangan emas simple design.  Menarik lagi, tawaran RM10 sahaja untuk  ‘workmanship’ di sini.  Korang jangan lepaskan peluang dapat harga kilang dan ditambah lagi dengan penghantaran percuma dan hadiah misteri untuk 100 pelanggan pertama yang membeli di PG Jewel. Dapatkan lebih info di sini  https://pgmall.my/PG-Jewel  


Jualan Istimewa PG Gold Museum

mall online, shopping online, peminat emas, barangan tempatan

Bagi peminat dan pengumpul kepingan emas, peluang menarik untuk korang tambah koleksi.  Bermula daripada 9 – 11 Oktober 2020, PG Gold Museum menawarkan pelbagai corak dan rekaan terbaik untuk korang. Bolehlah tambah koleksi.  Sekarang ni pun dah ramai di kalangan masyarakat mula sedar pentingnya ada koleksi emas ni.  Tak rugi kumpul emas. Jom korang, belek-belek design gold bar menarik kat sini  https://pgmall.my/Gold-Museum 


So macamana? Menarikkan? Daripada produk tempatan sampaikan koleksi emas korang boleh dapat di PG Mall.  Sediakan e wallet korang dan cuci mata di sini.  

Untuk maklumat lanjut mengenai PG Mall, korang bolehlah layari laman web dan juga media sosial PG Mall di bawah. 

Website : www.pgmall.my

Facebook : PGMallOfficial

Instagram : PGMall.my

Telegram : PG MALL OFFICIAL 





You Might Also Like


3 comments

  1. Makin menarik ye tawaran dan produk jualan dekat PG Mall ni!

    ReplyDelete
  2. Jom sokong & beli produk tempatan :)

    ReplyDelete
  3. ramai betul up entri pasal pg mall nih.. masyuk..

    ReplyDelete

Like us on Facebook

Followers