Jom Dapatkan Maklumat dan Tips Kesihatan

Friday, June 05, 2020

Jom Dapatkan Maklumat dan Tips Kesihatan

tips kesihatan, penyakit,jenis rawatan, gaya hidup sihat

Hampir 3 bulan kita menjalani situasi PKPB di mana rata-rata pergerakan kita terbatas untuk mengelakkan daripada jangkitan atau gejala Covid 19.  Ada yang selesa namun ramai juga yang mula rasai kesukaran akibat daripada PKPB yang dilaksanakan oleh kerajaan.  Sebagai seorang ibu yang punyai anak-anak dan keluarga yang mungkin mudah terdedah dengan pelbagai penyakit, akak perlu untuk mendapatkan pelbagai info kesihatan untuk kegunaan akak dan keluarga.  

Jom akak nak perkenalkan sebuah laman web kesihatan yang selalu menjadi rujukan sekeluarga iaitu Tips Kesihatan. Dekat sini anda boleh dapatkan informasi berkenaan penyakit, jenis rawatan dan yang paling best sekali mestilah sebab ada banyak tips untuk gaya hidup sihat.

Apa yang akak suka berkenaan web ini adalah kerana penulisannya yang santai, mudah difahami dan kalau ada terma perubatan pun akan diterangkan secara ringkas. Pelbagai info dan tips kesihatan anda semua boleh perolehi di sini. 

Selain itu kita juga boleh print setiap artikel yang ada kat sana kalau nak tunjukkan dekat mak ayah atau ahli keluarga lain, cuma perlu tekan ikon print dekat hujung artikel tu. Format printing dia memang cantik dan tak serabut.  Boleh simpan dan rujuk bila perlu.

Kalau anda nak cari maklumat berkaitan sebarang penyakit atau apa-apa sahaja berkaitan kesihatan bolehlah melawat ke sana ya.  Bagus untuk tambah info tentang kesihatan sambil boleh praktikkan tips-tips yang menarik dan sesuai.

Jom korang isi masa di rumah dengan tambah ilmu !

You Might Also Like


0 comments

Like us on Facebook

Followers