Set Lunch Pizza Hut Hanya RM12.90 Nett

Tuesday, July 02, 2019
Benda baik kena kongsi.  Akak share sebab dah cuba. Memang berbaloi dengan harga.  Lebih berbaloi kalau korang pergi ramai-ramai. Setiap orang order lain-lain.  Lepas tu bolehlah sharing. Hasilnya, boleh rasa macam-macam dengan bayaran untuk seorang makan.  Untung kan !

Nak tengok apa yang akak order?


pizza hut promotion, pizza hut sedap, pizza hut menu price

Speghetti bolognese. Sepinggan boleh kongsi 2 orang.

pizza hut promotion, pizza hut sedap, pizza hut menu price

Set ni ada  air, mushroom soup dan roti bakar. Air kalau nak tukar kena tambah RM0.95 mengikut pilihan yang disediakan.  Akak tukar  ice lemon tea.

pizza hut promotion, pizza hut sedap, pizza hut menu price

Kawan order pizza personal size, juga boleh kongsi berdua. 
Kami tukar-tukar makan, so dapat rasa 2 menu dengan satu bayaran. Jimat..jimat...

pizza hut promotion, pizza hut sedap, pizza hut menu price

Menu untuk set lunch ni. Ada banyak pilihan. Sesekali tukar selera bolehlah cuba.





You Might Also Like


16 comments

Like us on Facebook

Followers