Bukan Mudah Untuk Berjaya

Friday, July 19, 2019
Terpanggil untuk berkongsi gambar yang akak dapat dari kawan pagi tadi.

motivasi diri, motivasi kerja, capai target,capai kejayaan

Betul bukan mudah untuk berjaya atau mencapai impian. Macam-macam halangan ada samada dari luar atau dalam diri sendiri. Apa yang penting kena cuba, usaha, jangan mengalah !
Hari ni Jumaat.
Happy weekend you alls !!

You Might Also Like


14 comments

  1. Betul...
    Dalam apa juga yang kita nak lalukan pasti akan ada rintangan yg perlu kita tempuhi..

    ReplyDelete
  2. Setiap kejayaan ada halangannya yang tersendiri.

    ReplyDelete
  3. Untuk dapatkan sesuatu. Memang banyak cabaran dan liku. Macam2 yang akan kita tempuhi dan jalani.

    Proses itu sedikit sebanyak akan mematangkan kita.

    Ruby pernah dan berulang kali juga berperang dengan perasaan doubt dan fear dalam bisnes. Hehe.

    Tapi apapun yang datang, kena kuat.

    Dan pastinya usaha dan doa kena seiring. Doa itu menguatkan dalaman kita.

    Happy weekend kak ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. In sya Allah moga kita sentiasa istiqamah dalam apa juga keadaan.

      Delete
  4. Allahu....memang banyak sangat dugaan + halangan. Kita saja yang tahu berat tak berat nya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu...sentiasa kena istiqamah dan ingat Allah tak uji di luar kemampuan kita.

      Delete
  5. Benar kak azi. Gambar ini simple tapi penuh pengisian. Bukan mudah nak berjaya

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasanya sebelum capai kejayaan, rintangan dan halangan perlu diatasi barulah terasa manisnya kejayaan itu.

      Delete

Like us on Facebook

Followers