Sedia Untuk Di Makan Dengan Master Pasto

Monday, April 15, 2019

Sedia Untuk Dimakan Dengan Master Pasto



Kadang-kadang hilang idea juga nak masak apa. Tambah-tambah bila tinggal sorang kat rumah.  Kalau boleh nak yang cepat disediakan, asalkan boleh mengenyangkan perut.  Baru-baru ni akak diberi tester pasta mudah disediakan dan cepat dari Master Pasto.  Pasta Master Pasto ini amat mudah penyediaannya dan sedia untuk dimakan dalam masa 3 minit.


Menariknya pasta Master Pasto ini ianya tanpa pengawet, tanpa MSG, HALAL dan mudah disediakan.  Tak perlu dah nak tarik bungkusan mee segera, boleh cuba Master Pasto pulak. Kalau korang nak tahu pasta Master Pasto ini terdiri daripada 3 jenis perasa :

1. Master Pasto Spaghetti Aglio Olio with Chicken
2. Master Pasto Spaghetti Bolognese With Chicken
3. Master Pasto Spaghetti Carbonara With Chicken


master pasto recipe, pasta master pasto, spaghetti segera, bekalan mudah untuk traveller

3 jenis Master Pasto Spaghetti. Carbonara en hubby dah test, aglio olio akak dah cuba. So far boleh tahan rasanya.

master pasto recipe, pasta master pasto, spaghetti segera, bekalan mudah untuk traveller

Dalam setiap kotak ada 2 pek macam ni.  Satu berisi spaghetti dan satu lagi perisanya.

master pasto recipe, pasta master pasto, spaghetti segera, bekalan mudah untuk traveller

Since kami takde mikrowave, akak masukkan dalam air panas mendidih je selama 4 minit.  Air panas biar mendidih betul. 

master pasto recipe, pasta master pasto, spaghetti segera, bekalan mudah untuk traveller

Lepas dah panaskan secukupnya, bolehlah buka pek dan masukkan dalam pinggan.  Lepas tu bolehlah korang ngap masuk perut. Mudah kan?



Menarik lagi ianya mudah sangat disediakan. Sesuai untuk korang yang suka travel jauh, berkhemah ataupun pelajar kolej untuk  bawa pack Master Pasto ni.  Korang boleh gunakan mikrowave untuk panaskan bungkusan untuk korang yang ada mikrowave. Tapi kalau macam akak, akak panaskan dalam periuk yang berisi air panas mendidih.  Tak lama 3 - 5 minit dah cukup dan boleh dihidangkan.


Setakat ni akak baru cuba Master Pasto Spaghetti Olio with Chicken.  Boleh tahan rasanya. Korang pun boleh cuba. Kalau korang nak lebih info tentang produk ni boleh cari kat laman web yang akak share di bawah ni.





You Might Also Like


6 comments

  1. sedap dan mudah dimasak.. boleh buat stok la nanti

    ReplyDelete
  2. Dah la senang...mudah...jimat masa dan sedap :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. masa-masa kecemasan perut lapar memang sesuai ni

      Delete
  3. mudah sangat ni. sesuai bawa jalan2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepas ni sym kena buat stok nak bawa travel

      Delete

Like us on Facebook

Followers