Perubahan Tarikh Awal Muharram 1439H

Wednesday, September 13, 2017
September ni banyak jugak cuti umum. Boleh dikatakan hampir setiap minggu ada cuti umum dan jatuh pada hari Sabtu.  Bagi company yang bagi replacement untuk cuti umum yang jatuh pada hari Sabtu, untunglah kan, boleh dapat extra sehari cuti lagi.  

Minggu depan ada cuti awal muharram.  Pada yang belum tahu, cuti awal murraham tahun ni telah diubah tarikhnya daripada 21 September kepada 22 September 2017.  Pekeliling tentang perubahan ini juga telah diedarkan. Korang boleh semak juga di laman web Jakim.

So minggu depan ada hujung minggu yang sedikit panjang daripada Jumaat hingga Ahad.  Bolehlah kalau nak buat plan menarik untuk keluarga.  Akak plan nak kemas-kemas rumah. Banyak benda nak diasingkan. Memandangkan amira dah habis upsr nanti bolehlah dia tolong ibu dia ni mengemas.

Perubahan Tarikh Awal Muharram 1439H


You Might Also Like


4 comments

Like us on Facebook

Followers