Assalamualaikum wbt.  Selsema yang perpanjangan, gatal-gatal hidung dan kerap bersin daripada biasa adalah merupakan antara gejala atau tanda-tanda resdung.  Kesian bila dengar pengidap resdung ni bersin terutama sebelah pagi. Kadang-kadang tu bersambung-sambung tanpa henti beberapa minit.  Kalau dibiarkan boleh memudaratkan juga. 


Tanda-tanda lain resdung :


1. Hidung sentiasa berair setipa masa terutama ketika cuaca sejuk dan awal pagi.
2. Gatal-gatl pada hidung, mata dan telinga terutama bila memakan ayam, udang, ketam,      ikan masin dan sambal belacan.
3. Alahan pada habuk.
4. Berkahak
5. Banyak jerawat
6. Gatal kulit dan keputihan

Kesan-kesan Resdung :


1. Hilang deria bau
2. Lemah daya ingatan
3. Lubang hidung bengkak dan tersumbat
4. Gangguan emosi dan rasa rendah diri

Semua ini pasti mengganggu perjalanan harian korang dan rasa tidak selesa bila nak membuat kerja. Sebaiknya korang kena cepat-cepat cari penawar yang boleh membantu korang mengatasi masalah resdung ini.  Pelbagai petua yang boleh diamalkan untuk mengurangkan resdung yang melanda.  Ada yang berjaya ada juga yang tidak mendatangkan apa-apa perubahan.  Akak nak perkenalkan pada korang yang ada resdung untuk mencuba penawar resdung paling mujarab ini. 


penawar resdung tradisional,tanda-tanda resdung, petua resdung, penawar resdung


Ianya berbentuk kapsul dan dihasilkan secara tradisional dari bahan-bahan alami.  Ramai yang dah cuba dan ramai juga yang suka pada hasilnya. Kalau tak percaya cuba korang baca testimoni yang diberi.


penawar resdung tradisional,tanda-tanda resdung, petua resdung, penawar resdungpenawar resdung tradisional,tanda-tanda resdung, petua resdung, penawar resdungpenawar resdung tradisional,tanda-tanda resdung, petua resdung, penawar resdung

penawar resdung tradisional,tanda-tanda resdung, petua resdung, penawar resdungCara Pengambilan Kapsul Resdung Paling Mujarab


Untuk permulaan, korang hanya perlu ambil sebiji sebelum tidur malam dan sebiji di waktu pagi. Sekiranya penyakit berkurangan, tidak perlu lagi ambil dos setiap hari, cuma ambil bila perlu. Contohnya seminggu sebiji atau makan selepas pengambilan makanan laut.penawar resdung tradisional,tanda-tanda resdung, petua resdung, penawar resdungUntuk mendapat kesan yang lebih cepat, korang juga boleh membuka sarung kapsul dan memasukkan serbuk yang ada dalam kapsul ke dalam segelas air kosong, kacau dan minum.

PERINGATAN : Ibu mengandung tidak digalakka makan dan kapsul ini jangan dilangkah.


Sekiranya korang berminat untuk mencuba dan mendapatkan produk Penawar Resdung Paling Mujarab ini bolehlah berhubung dengan :


Puan Aisyah (013-987 1616)


0 Comments