Selamat Hari Deepavali

Wednesday, October 18, 2017

Happy Deepavali pada yang menyambut perayaan ini.  Kad ucapan yang adik wan bagi kat cikgunya di SRK.  Hasil kreatif kak amira dan dik wan.  Ibu tolong komen aje.

selamat hari deepavali, happy diwali, happy deepavali


Seronok budak-budak ni bila dapat beri hasil kerja sendiri untuk cikgu mereka.  Suka juga bila anak-anak cuba nak hasilkan kerja tangan sendiri.  Mereka akan lebih menghargai dan dihargai...

Cuti sehari..esok masuk ofis balik..

You Might Also Like

7 comments

  1. bagus cikgu, terapkan budaya sama-sama meraikan perayaan kaum lain. baru satu malaysia. kreatif anak akak lukis dan warna. cantik :)

    ReplyDelete
  2. Happy deepavali kak. Ofis saya tak amek Deepavali utk PH. Tapi..saya apply gak cuti hehehe.

    So..cuti jugak akhirnya

    ReplyDelete
  3. Kretifnya.. cantik kad tu

    ReplyDelete
  4. bw lagi ke blog ni,.. bagusnya anak hantar kad kat teacher... anak akak malu2 je... tapi tengah latih anak2 menabung nak beli hadiah kat pengasuh dia org yg bakal melahirkan baby ... anak2 ni kena dilatih dan dibimbing serta dibentuk...

    ReplyDelete
  5. Salam singgah :)

    https://messarah.blogspot.my/2017/10/hectic.html

    ReplyDelete
  6. happy deepavali pada smeua yg beragama hindu

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook